PONTE GIULIO

Kompanija Ponte Giulio je poznati italijanski proizvođač opreme za kupatila sa sedištem u Orvijetu, Italija. Fabrika je osnovana 1973. godine i svoju proizvodnju započinje izradom nameštaja za potrebe građevinske industrije. Osamdesetih godina prošlog veka preusmerava svoje proizvodne aktivnosti i posvećuje se dizajniranju kupatila za hotele i javne objekte. Tokom godina ubrzano razvija asortiman i zauzima vodeću poziciju na tržištu zahvaljujući svojim kreativnim rešenjima organizacije prostora, te se danas njegovi proizvodi isporučuju u više od 45 zemalja širom sveta.
Pored standardnih programa namenjenih za starije osobe i osobe sa invaliditetom, grupa proizvoda koja doprinosi atraktivnosti ove kompanije su elementi za dečja kupatila, kao i jasleni program.
BAGNOCUCCIOLO je poslednji projekat koji se izdvojio svojim interesantnim rešenjima za uređenje dečjih toaleta. Primarna karakteristika programa jeste poseban dizajn proizvoda ergonomski prilagođen potrebama i antropometrijskim merama dece predškolskog uzrasta, a kao dominantan detalj izdvaja se mnoštvo oblika, motiva i boja koji ambijent čine veselim i prijatnim za dete. Ideja projekta uspela je da objedini funkcionalnost, jednostavnost i da isprati dečje vizije i maštovitost.  
Katalog
Katalog 2