Geberit Grupa je lider na evropskom tržištu u oblasti sanitarnih tehnologija koja je prisutna u celom svetu. Od 1874. kada je osnovana, kompanija je uvek bila pionir u svom sektoru, neprestano postavljajući nove trendove sa svojim rešenjima za sveobuhvatne sisteme.
Geberit ima predstavništva prodaje u 41 zemlji. Prodajne aktivnosti su usmerene na glavna evropska tržišta sa velikim mogućnostima rasta pretežno u srednjoj i istočnoj Evropi, Francuskoj, Ujedinjenom Kraljevstvu, Skandinavskim zemljama, Severnoj Americi, Kini, Indiji i jugoistočnoj Aziji. Geberit snabdeva tržišta u Aziji i Severnoj Americi proizvodima koji su posebno prilagođeni regionalnim potrebama. Za potrebe ovih tržišta izgrađeni su centri za kompetenciju u Šangaju (Kina) i Čikagu (SAD). Firma ima 16 proizvodnih lokacija u sedam različitih zemalja. Glavna proizvodna postrojenja se nalaze u Švajcarskoj, Nemačkoj i Austriji.
Asortiman Geberit proizvoda je osmišljen za upotrebu u novim zgradama, kao i za projekte renoviranja i modernizacije. Obuhvata linije proizvoda za sanitarne sisteme (instalacioni sistemi, vodokotlići i mehanizmi, armature i sistemi za ispiranje, sifoni i spojni elementi za odvode, WC šolje sa tušem) i cevne sisteme (sistemi za odvodnjavanje u zgradama, sistemi za snabdevanje). Proizvodi brenda Geberit su inovativni, izdržljivi i ekološki efikasni i obezbeđuju savremena sanitarna rešenja za prodavce, vodoinstalatere i instalatere, kao i krajnje korisnike. U 2011. godini kompanija je obučila oko 30.000 vodoinstalatera, projektanata sanitarija i arhitekata za Geberit sisteme i softverske alatke u 25 vlastitih centara za obuku u Evropi i preko okeana.
Geberit Grupa je ostvarila prodaju od 2,1 milijardi švajcarskih franaka 2011. i zapošljava 6000 ljudi. Sedište kompanije Geberit je u Rapersvil-Joni u Švajcarskoj i listirana je na švajcarskoj berzi od 1999. godine.